COMMUNICATIE EN PR-MAN

Meer dan 30 jaar actief in communicatie. Zowel in woord als in beeld. Beheerst verschillende facetten van het vak; van adviseren, teksten leveren, plannen schrijven, beleid ontwikkelen tot projectmanagement. Geeft ook workshops op verschillend terreinen.
Kan zowel met professionals als vrijwilligers werken.
Werkt op factuurbasis.

Heeft een breed scala aan ervaring opgedaan op verschillende terreinen; overheidsbestuur, maatschappelijke dienstverlening, uitvaartverzekering, financiële dienstverlening, human resources, cultuur en multiculturele samenleving.
Ook als projectmanager.
Het gestelde doel is zijn focus. Hij bereikt dat door een combinatie van factoren. Onder meer door middel van creatieve en toch eenduidige communicatie. Werkt doelgericht maar is flexibel en veerkrachtig bij het daar komen.

Inventieve doorzetter met het vermogen anderen te enthousiasmeren of op andere wijze te overtuigen. Legt makkelijk contact en is thuis op verschillende maatschappelijke niveaus; van het buurthuis tot de burgemeesterskamer op het stadhuis of het kantoor van een CEO. Rijk aan ideeën zowel qua algemene lijn als hoe dat per deel in te vullen. Straalt rust en zekerheid uit op momenten dat het nodig is maar weet ook op de juiste momenten besluiten te bewerkstelligen en het tempo op te voeren.
Door zijn ervaring aan meerdere kanten van het communicatievraagstuk – zowel pr- en marketing als journalist en middelpunt; uitvoerend kunstenaar – perfect aanvoelend wat de bij communicatie betrokken partijen nodig hebben, wat hun wensen zijn.

Bekleedde diverse maatschappelijk bestuursfuncties (raadslid Stadsdeel Zeeburg, Amsterdam; voorzitter PvdA-afdeling Almere) en op zijn vakgebied (mede-oprichter, vijf jaar Dagelijkse Bestuurslid van Communicatieplatform Flevoland).

Is een vaardige allesschrijver; van slogan, advertentietekst, column, redactioneel artikel, speech tot Plan van Aanpak en complete jaarplannen. Sterk zowel achter als voor de schermen, afhankelijk van zijn rol.